Har efter endt uddannelse i 1985 arbejdet som skuespiller i Danmark og Berlin.

Vigtigste roller
Esben Arnakke i Jantedrengen – Woyzeck i Woyzeck – Birdy i Birdy – MAND i Et Glasperlespil – Rocky i Gøgereden – Frank i Wetterhaus (Berlin) – Held der Frauen i Held der Frauen(Berlin) – Herman i Tanzmarathon (Berlin)

Anmeldelser

De går planken ud. Skuespillertrioen er flot sammenspillet, så de løfter hinanden med deres forskelligheder – dynamisk og opfindsomt og legende energisk. … Til gengæld løfter Poul Storm forestillingen med sin store, bredskuldrede krop, der bevæger sig kæmpeagtigt rundt på scenen med symbolske tyngdetrin og møllestensalvor i sit blik. Her gør alle ord ondt. (“Jantedrengen” – Anne Middelbo Christensen – Information)


Forestillingens styrke er de tre engagerede skuespillere, der skiftes til at være Esben Arnakke. (“Jantedrengen” – Kop kultur)


Undertrykkelsestematikken, som hovedkarakteren her lider under, er med andre ord særligt aktuel og fremføres af tre dygtige skuespillere (Brian Hjulmann, Poul Storm og Stine Gyldenkerne), (“Jantedrengen” – Stinne Ingemann Henriksen – Den 4 Væg)


Instruktør Jonas Littauer og de tre skuespillere (Stine Gyldenkerne, Brian Hjulmann og Poul Storm) laver en meget, meget aktiv og bevægelig forestilling. …

… Og skuespillerne går hårdt til den … (“Jantedrengen” – Janken Varden -Teateravisen.dk)

At skyde uddrag af Goethes ’Faust’ ind i denne beretning i form af Poul Storms skarpt tegnede dialog med sig selv som både Mefisto og Faust er fikst. Stykkerne samler sig til en helhed. (”Et Glasperlespil Thomas Michelsen Politiken)

….den følelsesnerve, som især blottes af Woyzeck-figuren – godt spillet af Poul Storm, midvejs mellem renfærdig enkelhed og afsindslysende klarsyn. (Wozeck Monna Ditmer Information)


En Woyzeck der, i Poul Storms konsekvent indtrængende og stille udlægning af det normale menneske, må skrige sjælen ud til sidst… (Wozeck Per Theil Aktuelt)


Poul Storm er Woyzeck, så man forstår, hvad Büchner mente, da han skrev om sin anti-helt, at han ”løber gennem verden som en åben barberkniv … man skær sig på ham.” Han spiller med en rystende, indtrængende alvor, der ikke et eneste øjeblik bliver postuleret eller patetisk.” (Wozeck Birgitte GrueBT)

Poul Storms ældre version af den vingeskudte fugleunge er nærværende og stærk. (Birdy Maria Lade Ekstra Bladet)


Poul Storm skaber et forunderligt fuglevæsen af Birdy, hughoppende med stækkede vinger og med mærkeligt årvågne øjne i fugleprofilens uro. (Birdy Hans Andersen Jyllandsposten)


Alle spiller fremragende, især er Poul Storm uforglemmelig i rollen som Birdy.  (Birdy Inger Holst Information)